Hirdetés

Újabb négy szereplő mutatkozott be a The Last of Us második évadából

|

Szépen alakul a The Last of Us tévésorozat következő évadának már egyébként is kiváló szereplőgárdája.

Hirdetés

Tavaly hosszas várakozás után végre megérkezett a The Last of Us tévésorozat, melyben Pedro Pascal és Bella Ramsay főszereplésével élhettük újra a klasszikus akcióhorror játék legizgalmasabb és leginkább szívfacsaró pillanatait is. Bár nem volt mindenki maradéktalanul elégedett (és itt nem csak a homofób kirohanásokra kell gondolni, bőven akadt kifogás a történetvezetést illetően is), azért bőven lett akkora siker, hogy nem volt kérdés a folytatás.

Ha csak szép lassan is, de az HBO elkezdte lerántani a leplet arról, hogy kik, milyen szerepekben csatlakoznak majd a szereplőgárdához. Azt már korábbról tudjuk, hogy Kaitlyn Dever fogja alakítani a leginkább Ellie nemeziseként megjelenő Abby-t, viszont most azt is megtudtuk, hogy kik alakítják majd az ő szövetségeseit a WLF-ben.

Hirdetés

Aki ismeri az eredeti történetet, az bizonyára emlékszik, hogy Abby barátai kulcsszerepet játszanak a történetben, hiszen Ellie rajtuk keresztül igyekszik megtalálni ellenfelét, most pedig az őket alakító színészekről hullott le a lepel: Danny Ramirez (A Sólyom és a Tél Katonája) alakítja majd Manny-t, Ariela Barer (Runaways) lesz Mel, Tati Gabrielle (Sabrina hátborzongató kalandjai) a szanitécként dolgozó Nora szerepében tűnik majd fel, Spencer Lord (Family Law) pedig Abby volt barátja, Owen karakterét játssza.

A második évad megjelenési dátumát egyelőre nem tudjuk, de nagy valószínűséggel már csak jövőre érkezhet az első epizód. Ti mennyire várjátok?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)