Hirdetés

Az Uncharted film forgatása is csúszik a koronavírus miatt

|

Végre valahára elkezdhették volna forgatni az évek óta húzódó adaptációt, de a koronavírusjárvány közbeszólt.

Hirdetés

Lassan tényleg az egész világon elhalasztják legalább pár hét erejéig az összes fontosabb mozi és tévésorozat forgatását. Nem kivétel ez alól a Sony Uncharted filmje sem. Az eredeti tervek szerint áprilisban kezdődött volna el a munka Berlinben, most viszont a halasztás mellett döntött a stúdió. 

Hirdetés

Legalább hat héttel eltolták a forgatás kezdetének napját, de természetesen a járványhelyzettől függően ez akár még többet is késhet az Uncharted mozi készítése. Egyelőre nem tudni, hogy a csúszás hatással lesz-e a 2021 márciusi tervezett premierre, de egyre valószínűbb, hogy az összes nagy stúdiónak újra kell majd írnia a naptárát, annyira felborította a koronavírusjárvány a filmipart. 

A Netflix sorozatai (így a Vaják és a Stranger Thing új évadai), a The Batman, az összes Disney+-os Marvel sorozat is hasonlóan járt, jelenleg pedig felmérni is nehéz, hogy a rengeteg csúszás és halasztás mennyire borítja meg az ipart, mivel már most is 20 milliárd dolláros veszteséggel számolnak Hollywoodban. Mindennek a levét pedig értelemszerűen nem a nagy filmszátok fogják meginni, hanem az a temérdek ember, akik ezeken a forgatásokon dolgoznak, és ez az egyetlen bevételi forrásuk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)