Hirdetés

Ilyen lenne Unreal Engine 4 alatt a The Witcher 3, a KotOR II és az EverQuest

|

Rajongók megalkottak az Epic motorjával három ismerős helyszínt a játékokból, és egészen lenyűgöző munkát végeztek.

Hirdetés

Számtalanszor láthattuk már, hogy szakértő kezek alatt nagyon szép eredményekre képes az Unreal Engine 4, most pedig három népszerű játék egy-egy területe lett lemodellezve, igen ügyesen. A DSOGaming mazsolázta őket össze, gondoltuk megosztjuk veletek.

Hirdetés

A Sparkx Sylux névre hallgató youtuber a The Witcher III: Wild Hunt-ban látható megannyi kunyhó közül alkotott újra egyet az Unreal Engine 4 segítségével, az alábbi rövid videóban látható a végeredmény.

JamzyGenius a Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords-ban látott űrhajó, a The Ravager egyik helyszínét készítette el.

Sadkitty pedig egy EverQuest által ihletett területet mutatott be.

Elábrándozunk azért ilyenkor, hogy milyen lenne UE4 motor alatt felturbózva látni ezeket a játékokat. Nektek hogy tetszenek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)