Hirdetés

Ha szeretnéd, hogy egy liba megnehezítse a munkád, ezt mindenképp töltsd le!

|

Ellopja a kurzort, sárnyomokat hagy a képernyőn, néha behúz egy-egy mémet az Untitled Goose Game libájának desktopon garázdálkodó társa.

Hirdetés

Amikor még nem volt széles körben elterjedt az internet, unalmunkban a Paintben rajzolgattunk absztrakt műveket, vagy azzal az alkalmazással játszadoztunk (talán Stress Reducer volt a neve), amiben kalapáccsal, láncfűrésszel, lángszóróval és termeszekkel lehetett lepusztítani a képernyőt. Mert hát miért is ne?

Hirdetés

Ezt idézi meg a Desktop Goose program is, mely egy elsőre ártalmatlannak tűnő libát helyez a képernyőre, de aki ismeri az Untitled Goose Game-et, tudja, hogy a libák egyáltalán nem ártalmatlanok. Az ördög földi, tollas követe folyamatosan rosszalkodik, megnehezíti az életünket, akár játék közben is átveheti az irányítást az egér felett. 

Aki vágyik a szenvedésre, bátran töltse le a fenti linkre kattintva. Csak Windowson működik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)