Hirdetés

Jobb híján videojátékban forgat le egy légicsatás jelenetet a Wanted rendezője

|

Timur Bekmambetov érdekes módon gondoskodik arról, hogy második világháborús filmje, a V2. Escape from Hell ne csússzon.

Hirdetés

Önmagában is elég érdekes lesz a V2. Escape from Hell, amit az első, kimondottan a Z-generációnak szánt második világháborús filmként promóznak. Kimondottan úgy forgatják, hogy egy okostelefon kijelzőjén, állított helyzetben élvezhető legyen, ott pedig valószínűleg nem fog látszani, hogy az egyik csatajelenetben a War Thunder játékmenetét láthatjuk.

Hirdetés

Bekmambetov a főszereplőt alakító színész, Pavel Prilucsni, valamint tapasztalt War Thunder játékosok és tartalomgyártók segítségével vette fel a szükséges anyagokat, úgy, hogy a stáb Szentpéterváron volt, a rendező meg Kazanyban. A filmesek az összecsapások felvételeit és a kapcsolódó adatokat a Gaijin Entertainmenttől kapták meg, ezeket egészíti majd ki a CG csapat.

Az igaz történetet feldolgozó film főszereplője egyébként a szovjet Mikhail Devyatayev, aki egy lopott náci repülővel menekül el egy koncentrációs táborból. A premierre 2021-ben számíthatunk, mozikba nyilván nem kerül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)