Hirdetés

A Vaják sorozat stábja a konyhában szórakoztatja magát a 2. évad forgatásáig

|

Ríviai Geralt kalandjainak folytatására még várnia kell a Netflix előfizetőinek, de addig is elleshetnek egy-két fogást a The Witcher széria szereplőgárdájának tagjaitól.

Hirdetés

A koronavírus-járvány miatt számos film és sorozat forgatása állt le vagy éppen tolódott el, és ezek közé tartozik a Netflix Vaják sorozatának második évada is. A széria sztárja, a Ríviai Geraltot alakító Henry Cavill már megmutatta a közelmúltban, hogy mivel tölti az időt az önkéntes karanténban, most pedig a stáb több tagja is a közösségi médiában mutatta meg, hogyan telik náluk a várakozás.

Hirdetés

Az egész a castingért felelős Sophie Hollanddal kezdődött, aki egy jóvágású kenyérrel bizonyította szakácstudományát, majd kihívta Paul Bulliont, hogy mutassa meg konyhai tudását. Bullion a 2. évadban Geralt cimboráját, a szintén vaják Lambertet fogja életre kelteni (ráadásul mókás módon egy Billy Kitchen nevű karaktert játszott a Birmingham bandája sorozatban). Íme az eredmény:

A kihívásba aztán sokan mások is beszálltak: Tom Canton (Filavandrel), Jeremy Crawford (Yarpen Zigrin), Adele Oni (Téa), Mecia Simson (Francesca - 2. évad), Yasen Atour (Coën - 2- évad) és maga a showrunner, Lauren S. Hissrich is (a linkeken keresztül mindegyiket megcsodálhatjátok).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)