Hirdetés

Egy zavaró dolog már biztos megváltozik a The Witcher sorozat 2. évadában

|

A Vaják sorozat showrunnere mesélt arról, hogy a folytatásban az első évad több hibája is ki lesz javítva.

Hirdetés

Összességében remek lett a netflixes Vaják első szezonja, de sokan nem tudtak elmenni szó nélkül a kisebb-nagyobb hiányosságok mellett. Az olykor kusza történetvezetés, a néhol nem túl erős színészi játék, valamint a nilfgaardiak gyűrött ruhára hasonlító páncéljai mind olyan dolgok voltak, amelyek valamelyest rányomták bélyegüket Geralt kalandjára.

Hirdetés

Szerencsére az érkező második évadban a készítők simán kijavíthatják a problémás elemeket, és ezt a sorozat showrunnere, Lauren Schmidt Hissrich is így gondolja. Úgy véli, a folytatás lehetőséget ad arra, hogy megnézzék, mit csináltak rosszul és mi nem működött az első szezonban. Így pedig sok dolgon tudnak változtatni, valamint ügyesebben tudnak majd történetet mesélni.

Például a nilfgaardiak páncélzata teljesen másmilyen lesz a második szezonban, és így remélhetőleg kevésbé festenek majd bugyután a császárság katonái.

Egyébként nem ok nélkül lettek ilyenek ezek a páncélok, ugyanis Hissrich egy korábbi interjúban elárulta, hogy a felszerelésnek rögtönzött hatást kellett keltenie, tehát szándékosan nem hasonlított egy normális páncélzatra. Persze még így is picit érthetetlenül állunk a fekete gyűrött, ráncos dizájn előtt, de remélhetőleg a második évadban elvileg már sokkal jobb lesz a helyzet.

Nektek mi volt az, ami nem tetszett a Vaják első szezonjában, és szívesen javítanátok rajta?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)