Hirdetés

A Netflix hivatalosan is bejelentette, kik csatlakoznak a Vaják második szezonjához

|

Igaznak bizonyultak a korábban napvilágot látott információk, így például a Trónok harca egyik korábbi színésze is feltűnik majd a folytatásban.

Hirdetés

Nemrég több információ is napvilágot látott arról, hogy kik és milyen szerepekben csatlakozhatnak a netflixes Vaják stábjához, és úgy tűnt, több jól ismert karakter is felbukkan majd a folytatásban. A pletykákat végre hivatalosan megerősítették, ugyanis a Netflix egy konkrét listával örvendeztette meg a rajongókat.

Hirdetés

A streaming szolgáltató a Twitteren jelentette be, hogy kik lesznek azok az új színészek és színésznők, akik tiszteletüket teszik majd a Vaják második évadában. A korábbi hírek igaznak bizonyultak, és valóban beköszön a folytatásban Kristofer Hivju, aki Tormundot alakította a Trónok harcában, a Netflix alkotásában pedig Nivellen bőrébe bújik majd. Továbbá megerősítették még, hogy Paul Bullion lesz Lambert, Yasen Atour pedig Coën.

Érdekesség még, hogy a jelek szerint egy negyedik vaják is feltűnik a képernyőkön, méghozzá Eskel, akit a könyvek és a játékok rajongói is jól ismerhetnek, hiszen ő is Geralt egyik pajtása, aki Kaer Morhenben tanyázott. Az új beszállók teljes listáját az alábbi tweetben találjátok.

Sajnos Vesemir neve nem szerepel a felsoroltak között, de lehet, hogy csak azért hiányzik, mert Mark Hamill megkapta ugyan a szerepet, de a Netflix egy külön bejelentésben szeretné a világ elé tárni a jó hírt. Mi legalábbis ebben reménykedünk.

Nektek hogy tetszik a szereposztás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)