Hirdetés

Külön szakember foglalkozik a Vaják pikáns jeleneteivel

|

A The Witcher első szezonja sem volt híján az intimebb képsoroknak, azonban úgy tűnik, hogy a továbbiakban még több fedetlen idomot vonultat majd fel a Vaják sorozat.

Hirdetés

Nem véletlenül célozzák a felnőtt közönséget a Vaják történetek; akár a könyvekről, akár a videojátékokról vagy a sorozatról beszélünk, Ríviai Geralt útja vérrel, erőszakkal és nem kevés forró jelenettel tarkított. A Netflixen futó első évadban sem lehetett ok panaszra ezen a téren, az alkotók a továbbiakban sem akarnak szemérmesen szemet lesütni, legyen szó erőszakról vagy éppen testiségről.

Hirdetés

Nemrég egy új taggal bővült a Vaják stábja, méghozzá Lizzy Talbottal, aki foglalkozását tekintve intimitás koordinátor. Ez a nemes szakma a koreográfus egy speciális változata, azaz egy intimitás koordinátornak az a dolga, hogy úgy alkosson meg egy-egy aktust ábrázoló jelenetet, hogy az kényelmes és biztonságos legyen a színészeknek, mindeközben izgalmas a nézők számára. 

Rengeteg stúdió használ intimitás koordinátorokat a filmjein és sorozatain, sőt az HBO-nál kifejezett előírás, hogy kell legyen egy a stábtagok között, ha bemutatott szeretkezés van egy produkcióban. A Netflix esetében sem szokatlan, hiszen a Sex Education esetében már alkalmaztak ilyen specialistát, és úgy tűnik, hogy a Vaják következő évada is jól megkoreografált jelenetekkel lesz tarkítva. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)