Hirdetés

Pontosan mikortól nézhetjük a Vajákot a Netflixen?

|

Azt már tudjuk, hogy holnap, azaz december 20-án jelenik meg a Netflixen az év egyik legjobban várt sorozata, a Vaják, de vajon pontosan mikortól vehetjük ölünkbe a popcornt, hogy nyolc rész erejéig elmerüljünk a szörnyvadászok és varázslónők világában?

Hirdetés

Már csak egyet kell aludni, hogy a landoljon a Netflixen Ríviai Geralt kalandja, a premier közeledtével pedig egyre nagyobb izgalommal várjuk, hogy vajon hogy sikerült a The Witcher történetet sorozat formájában feldolgozni. Ha ti is úgy vagytok vele, mint én, hogy farkasfejes medalion volt a jeletek az oviban, és legszívesebben a megjelenés másodpercében már a kanapén ülnétek a lesötétített szobában, hogy semmi se vonhassa el a figyelmet a sorozat élvezetéről, akkor bizonyára kíváncsiak vagytok, hogy pontosan mikortól kerülnek fel az epizódok a streaming szolgáltató repertoárjába.

Hirdetés

Ahogy az a Netflixnél lenni szokott, az első évad mind a nyolc része a megjelenés pillanatától elérhető lesz, így valószínűleg sokunknál egy hajnalba nyúló Vaják-maratonban ér véget a holnapi nap. Azt, hogy pontosan mikor vethetjük be a magunkat a tévé elé, a Netflix még nem árulta el pontosan, de azért támpontjaink már vannak.

A szolgáltató szinte összes premierje amerikai idő szerint pontosan éjfélkor kezdődött, így majdnem biztos, hogy a Vaják sem lesz ez alól kivétel. Egy gyors számolást követően tehát megállapíthatjuk, hogy itthon délelőtt 9 órakor élesednek az epizódok, ami azt jelenti, hogy munkából hazaérve már mindenkit várni fognak a szörnyvadász kalandok. Ebben reménykedhetünk, de persze ha érkezik hivatalos üzenet a szolgáltató részéről, azt megosztjuk veletek azonnal.

Ti egyben daráljátok majd a The Witcher sorozatot, vagy igyekeztek elnyújtani az élményt az ünnepek alatt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)