Hirdetés

Ezeknek a jeleneteknek a kivágását bánta meg a Vaják showrunnere

|

Valószínűleg nem létezik olyan sorozat, amelynek minden egyes leforgatott képkockáját felhasználták. Lauren S. Hissrich két, vágóasztalon maradt jelenet miatt sajnálkozik igazán.

Hirdetés

Szinte már abból a közmondásos csapból is a Netflix-féle Vaják sorozat folyik, hiszen nem telik el úgy nap, hogy ne érkezne valamilyen hír róla. Az elmúlt napokban például kiderült, hogy készül egy animációs film, valamint a zenei album is felkerült több platformra, hogy a lehető legtöbb felületen várhassa jussát a Vaják. 

Hirdetés

Mióta az első évad elérhető a streaming szolgáltató kínálatában, több kulisszák mögötti részletet is elárult a sorozat showrunnere, Lauren S. Hissrich. Ezúttal a Pure Fandomnak beszélt arról, hogy két olyan jelenet is van, amivel kapcsolatban azt kívánja, bárcsak ne vágták volna ki őket. Az egyik egy sokkal személyesebb momentum volt Yennefer, Sabrina és Fringilla között, amelyben az átalakulásukról beszéltek volna és arról, hogyan éreznek ezzel kapcsolatban. Csodálatos példája lett volna ez a nők barátságának és kicsivel több hátteret adott volna Fringilla karakterének Nilfgaardhoz való csatlakozása előtt.

A másikban pedig Yen találkozott volna a fiatal Triss Merigolddal, amikor a lány éppen megérkezett Aretuzába - ez azt szolgálta volna, hogy megmutassa, Yennefer milyen messzire jutott az évek során ezen a helyen, valamint megteremtett volna egy mentor-tanítvány kapcsolatot a két varázslónő között. 

A Vaják sorozat 2. évadára 2021-ben számíthatunk, a produkció munkálatait hamarosan elkezdik Londonban. Ti sajnáljátok, hogy kivágták az említett jeleneteket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)