Hirdetés

Vegyetek részt ti is a Vakondok 4 első közönségtalálkozóján!

|

A rendezvényen találkozhattok a magyar játékfejlesztés legendáival és rengeteg klasszikus C64-es játékot is kipróbálhattok.

Hirdetés

A Vakondok 4 - Végigjátszás dokumentumfilm első közönségtalálkozója szeptember 4-én, a Vault 51 Gamer Barban kerül megrendezésre.

Hirdetés

A magyar játékfejlesztés hőkorát bemutató film vetítése 18:00-kor kezdődik, majd ezt követően egy kötetlen beszélgetésre kerül sor a rendező Matusik Szilárddal, az Ecco the Dolphin fejlesztési vezetőjével, Szenttornyai Lászlóval, valamint több olyan fejlesztővel, akik a Vakondok 4-ben is megszólaltak. 

A beszélgetés után a jelenlévők között számos retro videojátékos ajándékot sorsolnak ki az Inked Pixel Studió jóvoltából, a fődíj pedig egy eredeti Eureka! C64-es játék lesz, amelyet Ian Livingstone, Dominic Wheatley, David Bishop és Kiss Donát, a Novotrade egykori stúdióvezetője is dedikáltak.

A rendezvényre természetesen ingyenes a belépés, a további információkért pedig csatlakozzatok közönségtalálkozó hivatalos Facebook eseményéhez ezen a linken.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)