Hirdetés

Napi büntetés: valaki a Skyrim sárkányainak nyelvén adta be az iskolai beadandóit

|

Még maga Alduin is büszke kiáltásokat hallatna, ha meglátná, hogy milyen tettet vitt véghez ez a Dovah-növendék.

Hirdetés

Tolkien után a fantasy műfaja elképesztő népszerűségre tett szert, de még mindig kevés olyan alkotó van, aki képes olyan messzemenő részletekig kidolgozni saját világát, mint A Gyűrűk Ura könyvek szerzője. No persze azért sokan próbálkoznak, és a Bethesdának például sikerült olyan szinten kidolgozni a sárkányok nyelvét, a dovah-t, hogy egy diák abban írta meg jegyzeteit és beadandóit az órájára.

Hirdetés

A NicolasYang248 nevű, mint később kiderült, nyolcadik osztályos Reddit-felhasználó büszkélkedett el vele, hogy minden esszéjét és jegyzetét irodalom órára dovah nyelven készítette el. Bár a tanára nem dícsérte meg ezért, nem is szidta le. 

Kettőt (egyet, kettőt) megosztott a szóban forgó beadandók közül, de ezek valószínűleg egyszerű gépi fordítások. Trollkodásnak mindenesetre nem rossz, és ha a tanár is jól reagálta le, mindenki boldog lehet. Ha esetleg valakinek nem csörgedezik sárkányvér az ereiben, az használhatja ezt a sárkány-angol szótárt (igen tényleg van ilyen).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)