Hirdetés

A Valorant bétakulcs csalások miatt komolyabban figyeli a streamereket a Twitch

|

A Valorant témájú Twitch közvetítések nézői bejuthatnak a zárt bétába, és vannak olyan streamerek, akik ügyeskedéssel próbálnak meg minél több kulcsot kisajtolni a Riotból.

Hirdetés

Arról már korábban írtunk, hogy sokan kamu felhasználókon futó robotokat használnak a Valorant Twitch streamek nézésére, hogy több kulcsot szerezhessenek a játék zárt bétájához, ezeket pedig később pénzért árulják, ellenük fellépett a Riot Games. Most az olyan streamereket is figyelmeztetik, akik előre felvett videókkal próbálnak maratoni közvetítéseken kulcsokat szerezni nézőiknek. 

Hirdetés

Ha egy pár órát nézünk Valorant közvetítéseket, akkor esélyünk nyílik rá, hogy béta kulcsot kapjunk, a Riot Games így szeretné a játék felé irányítani a játékosok figyelmét - minél többet nézünk, annál nagyobb az esélyünk arra, hogy egy aranyat érő Valorant kód hulljon az ölünkbe. Néhány streamer ezt kihasználva a nap nagy részében élőnek titulált közvetítéseket futtat a játék címkéjével ellátva, miközben csak korábban rögzített videókat játszanak le a közönségnek, akik ezzel is növelik az esélyüket a bejutásra. 

A Twitch bejelentette, hogy ez a módszer a platform jutalmazási rendszerének kijátszásával egyenértékű és mostantól nem megengedett. Így aki ilyen módszerrel próbál meg jutalmakat szerezni nézőinek, azokat felelősségre vonják - noha arról még nincs hír, hogy pontosan mire számíthatnak a csalók. Ezek a 24/7-ben futó, előre felvett közvetítések egyébként nem tiltottak, de mostantól nem lehet belőlük hasznot húzni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)