Hirdetés

Van a Steamnek egy szuper funkciója, amit valószínűleg még sosem láttál

|

Rossz helyen van, esetleg más partícióra tennéd valamelyik játékot? A Steam erre könnyű megoldást kínál.

Hirdetés

Az SSD-k térhódításával elmúltak azok az idők, mikor tényleges teljesítménybeli hatása volt annak, ha külön partíción voltak a videojátékok és az operációs rendszer, ettől függetlenül a rendszerető játékosok a mai napig megpróbálják rendezetten tartani a tárolójukon felgyülemlő, olykor több terrabájtnyi adatot.

Ebben nyújt segítséget a Steam egyik rejtett funkciója, amivel nem csak megtalálhatod, és ellenőrizheted, melyik játék mennyi helyet emészt fel, hanem akár költöztetheted is a már telepített címeidet.

Hirdetés

A Steam tárhelykezelő alaposan el van rejtve, pedig nagyon hasznos kis funkció. A megnyitásához először be kell jelentkeznetek a Steamre, majd a jobb felső sarokban megnyitni a beállításokat. Itt a letöltésekre kattintva a tab tetején már látható a Steam könyvtármappák gomb. Ezt megnyomva már elő is jön a felület, ahol számos feladat elvégezhető a kliensen keresztül telepített játékokkal kapcsolatban.

Ezen a felületen könnyedén elcsíphető, ha egy régen nem játszott játékot elfelejtettél törölni, illetve rögtön azt is látod, hogy ez esetleg mennyit foglal. Egy másik hasznos funkció arra is lehetőséget ad, hogy áthelyezd egy másik Steam könyvtárba a már telepített játékaidat, sőt, ha valamilyen az egész PC-det érintő probléma adódott, arra is lehetőséget kínál a kis kiegészítő szoftver, hogy akár egy mappa összes játékát épségét egyszerre leellenőriztesd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)