Hirdetés

Váratlan ellenféllel találta magát szemben a 15 éves gamerbe beleálló profi

|

A megalázó esetet követően a bunkó játékos fülét-farkát behúzva kullogott el.

Hirdetés

Olvasóink közül talán kevesek számára lesz csak újdonság, hogy a multiplayer játékokban, illetve a versenyszerűen játszott címek világában bizony nem mindig tükörsima modorral felvértezve csapnak össze egymással a versenyzők. Nem állítjuk, hogy ez rendben lenne, az viszont biztosan elítélendő viselkedés, amikor egy felnőttkorú ember egy gyereknek mond vállalhatatlan dolgokat, különösen úgy, ha előtte alaposan elverte az adott játékban.

Pontosan ez történt a Low Tide City 2023 nevet viselő texasi gamer rendezvényen, ahol a Super Smash Bros. Ultimate című játékban mérték össze az erejüket az indulók. Bár a Nintendo játékainak világa talán a legbékésebb az összes közül, ennek ellenére még itt is akadnak olyanok, akik az indokoltnál jóval komolyabban veszik például Kirby harci képességeit, ilyenkor pedig kicsúszik egy-két mosdatlan kifejezés a játékosok száján.

Hirdetés

A mostani eset két főszereplője a mindössze 15 éves, Syrup néven versenyző játékos, valamint Enrique "Maister" Hernández, akik a legjobb nyolcba való bejutásért mérték össze erejüket. A meccset végül Maister nyerte meg, a győzelem után azonban meglehetősen tapló módon beszólt fiatalkorú ellenfelének.

Kib***ott béna vagy

- körülbelül így hangzott Maister odaszólása.

Ez persze nagyon nem tetszett a gamer közösségnek, többen felhívták a férfi figyelmét, hogy konkrétan egy gyerekkel állt neki emberkedni. Maister a Twitteren állt neki magyarázni a bizonyítványát, amikor váratlan dolog történt.

Megjelent ugyanis a válaszolók között Syrup édesanyja, aki egy felhergelt anyatigris vehemenciájával tette inasba a bunkóskodó játékost.

Felnőttként azt kell gondolnom, hogy az olyan játékosok, mint te, nélkülöznek mindenféle eleganciát, sportemberileg nulla vagy, így még ha győzöl, akkor is csak vesztes maradsz. Minden tiszteletem a játékosoké, de te vagy mindennek az alja. Ehhez kétség sem fér

- sorozta meg a dühös anyuka a törékeny egójú Maistert, aki persze ezt követően gyorsan törölte a magyarázkodó tweetjét.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Syrup anyukáját viszont a tömeg virtuálisan a vállára emelte, egyesek királynőnek nevezték, míg mások szerint ő a G.O.A.T, azaz minden idők legjobbja (Greatest of All Time).

A teljes képhez hozzá kell tenni, hogy Maister később bocsánatot kért a vállalhatatlan tettéért.

Nem csak azért nem lett volna szabad csúnyán beszélnem vele, mert fiatal, hanem mert semmit nem tett ellenem és nem is mondott semmit a meccsünk előtt, alatt és után. Amit mondtam, helytelen volt, amiért bocsánatot kérek. Hangsúlyozni szeretném, hogy nem gondoltam komolyan, amit mondtam és nagyon rosszul érzem magam a történtek miatt, szégyellem is magam

- írta Twitterén a bűnbánó ellenfél.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)