Hirdetés

Várható volt: be kell zárnia a Burger Shot étteremnek, amit a GTA-kból emeltek át a valóságba

|

A Rockstar Games nem nézte jó szemmel, hogy az engedélye nélkül üzemel egy Burger Shot, de a Cluckin Bell sem maradhatott.

Hirdetés

A Rockstar Games úgy alkotta meg a Grand Theft Auto sorozat részeit, hogy azok a való világ lehető legtöbb elemét tartalmazzák, és mégse kelljen semmiért jogdíjat fizetni. Egyértelmű, miről mintázták az egyes autókat, mire utalnak a játékbeli márkák és reklámok, de senkinek nem lehet ezek miatt semmilyen jogos követelése.

Mint azt nyilván sokan tudják, a GTA-kban gyorséttermekbe is ellátogathatunk, egyebek mellett a Cluckin' Bellbe és a Burger Shotba. Tavaly az előbbit már átemelték a valóságba a San Diego Comic-Con alatt, és a Rockstar ezért nem szólt, de a kezdeményezést idén magasabb szintre kívánták emelni, és ezt már nem engedhette a kiadó.

Hirdetés

A Las Vegas-i boyworldwide márka és a Smokin J's BBQ együttműködésében nyitott volna meg a rendezvény során a Cluckin' Bell és a Burger Shot, ám a Take-Two Interactive, a Rockstar anyavállalata felszólítást küldött a szervezőknek, hogy sürgősen fejezzék be a jogszerűtlen működést.

Végül nem Cluckin' Bell, hanem Don't Cluckin Tell néven fog üzemelni a létesítmény, de azt nem tudni, hogy a Sprunkot (a Sprite játékbeli megfelelőjét) árulják-e majd ennek ellenére. Bizonyára le vannak gyártva a címkék, egy hét alatt pedig nem fognak tudni mindent a nulláról felépíteni újra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)