Hirdetés

Városméretű nyitóbulit kapott az Xbox Series X

|

Ehhez pedig az Új-Zélandon lévő Queenstownt választotta a Microsoft, nem is véletlenül.

Hirdetés

A különböző időzónák miatt a világ egyes részein már november 10. van, ami azt jelenti, hogy valahol bizony már el is érkezett a várva-várt Xbox Series X és Series S megjelenésének napja.

Új-Zéland például az elsők között volt ezen a téren, és a Microsoft készült is egy különleges nyitóbulival, amihez ráadásul a gyönyörű szigetország egyik városát is felhasználta a vállalat, az eredmény pedig egészen ütős lett.

Hirdetés

A nyitóbuli apropójából Queenstown rövid időre nem hivatalosan Greenstown lett, ugyanis az Xbox csapata egy jópofa kampánnyal vezetett fel egy élő adást, amivel tulajdonképpen megünnepelték az újgenerációs konzolok érkezését. A hivatalos indoklás szerint azért esett a választás az új-zélandi városra, mert azon kevés helyek közé tartozik, amely látvány terén megegyezik az Xbox konzolok következő generációjával.

A gameplayekkel és egyéb apróságokkal fűszerezett livestream egyébként teljes egészében megtekinthető alább.

Ti melyik magyar várost alakítanátok át egy konzol megjelenése kapcsán?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)