Hirdetés

Végre elrajtolt az Uncharted film forgatása

|

Tom Holland megosztotta az első fotót az Uncharted film forgatási helyszínéről.

Hirdetés

Könnyen lehet, hogy valamiféle átok ül az Uncharted filmváltozatán, hiszen Avi Arad producer és a Sony már 2008 óta próbálják tető alá hozni. Az egyébként is lassan formálódó adaptáció munkálatait folyamatosan akadályozza valami: vagy a rendezők lépnek le, vagy főszereplőt nem sikerül találni, esetleg a forgatókönyvvel akad probléma (arról nem is beszélve, hogy mióta elkészült a rajongói film Nathan Fillionnel, azóta a rajongók azt követelik a kiadótól). 

Hirdetés

Legutóbb már sínen volt a projekt és csak a forgatás elrajtolására várt a fiatal Nathan Drake szerepére castingolt Tom Holland, a Sully-hoz megnyert Mark Wahlberg és az aktuális rendező, Ruben Fleischer (Venom, Zombieland), ám akkor meg a koronavírus-járvány szólt közbe (egyébként Nolan North sem volt elájulva a szereposztástól, de az nyilván nem hátráltatta volna a produkciót). A projekt el lett csúsztatva, majd előrébb hozták kicsivel a premierjét, most pedig olyat mutatott a főszereplő színész, ami már-már csodaszámba megy: feltöltött egy fotót a forgatás első napjáról. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Day one #uncharted

Tom Holland (@tomholland2013) által megosztott bejegyzés,

Bár Holland nem árult el semmilyen további részletet, ennyi megpróbáltatás után valószínűleg már az is megnyugvással tölti el a rajongókat, hogy a stábnak sikerült elkezdenie a munkálatokat. Ha minden jól megy, akkor az Uncharted film 2021. július 16-án kerül világszerte mozikba. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)