Hirdetés

Végre megkaptuk a Borderlands film hivatalos képeit és első kedvcsinálóját

|

Eddig csak a főbb szereplők sziluettjét láthattuk, most már meg is mutatták magukat.

Hirdetés

Miközben videojátékos fronton nagy mozgolódás van a Borderlands franchise-ban (hiszen a jelentések szerint készül a Borderlands 4 és a Tiny Tina's Wonderlands 2, valamint egy interaktív sorozat is), addig a régóta készülő filmváltozat továbbra sem ért révbe. Pedig már 2021 nyarán befejezték a forgatást és azóta rég letudták az utóforgatást is, ám még mindig sehol a végeredmény.

Utoljára tavaly júliusban hallottunk a projektről, amikor a Dr. Patricia Tannist alakító Jamie Lee Curtis elárulta, hogy valamikor 2024-ben számíthatunk a premierre

Hirdetés

A People magazin törte meg a csendet a Borderlands film két exkluzív képével: az egyiken Cate Blanchettet láthatjuk Lilith bőrébe bújva, a másikon rajta kívül felbukkan Kevin Hart (Roland), Jack Black (Claptrap), Jamiee Lee Curtis (Dr. Patricia Tannis), Ariana Greenblatt (Tiny Tina) és Florian Munteanu (Krieg). Az alábbi galériában közelebbről is megcsodálhatjátok őket: 

A Lionsgate által megosztott premissza szerint a középpontban Lilith, a titokzatos múltú törvényenkívüli áll, aki vonakodva, de visszatér a szülőbolygójára, Pandorára, hogy megtalálja az univerzum leghatalmasabb rohadékja, Atlas eltűnt lányát. Célja elérése érdekében váratlan szövetséget köt egy a megváltást kétségbeesetten kereső elit zsoldossal (Hart), egy robbanékony tinivel (Greenblatt) és az ő halálos védelmezőjével (Munteanu), a nem mindig józan eszű tudóssal (Tannis) és a folyamatosan okoskodó robottal (Black). Idegen szörnyekkel és veszélyes banditákkal kell megküzdeniük, hogy megtalálják és megvédjék az eltűnt lányt, aki a hatalom kulcsa lehet. 

Időközben befutott egy nagyon rövid ízelítő a trailerből, amely holnap érkezik:

És megcsodálhatjátok az első, színgpompás posztert is: 

A Borderlands film augusztus 9-én kerül az amerikai mozikba Eli Roth (Motel, Kabinláz) rendezésében, aki a forgatókönyvet is jegyzi Craig Mazinnal (Csernobil, The Last of Us), noha utóbbi várhatóan a Joe Crombie álnév alatt fog szerepelni a stáblistán

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)