Hirdetés

Vérben és poénokban is gazdag a Twisted Metal új előzetese

|

Nem spórol a viccekkel az Anthony Mackie főszerelésével készült sorozat.

Hirdetés

Anthony Mackie láttán valószínűleg a legtöbbeknek az MCU új Amerika Kapitánya, Sam Wilson ugrik be, de hamarosan egy játékadaptációban is láthatjuk majd a 44 éves színészt. Mackie lesz ugyanis a főszereplője a Peacock-féle Twisted Metal adaptációnak.

Bizony, a Sony tényleg nem lazsál, és miközben tavaly már kaptunk egy Uncharted feldolgozást, hamarosan megérkezik a mozikba a Gran Turismo film, a PlayStation Productions pedig közben már a Days Gone, Ghost of Tsushima és Gravity Rush mozikon, valamint a God of War és Horizon tévésorozatokon, az HBO Max-os The Last of Us második évadán, no meg persze azon a Twisted Metal sorozaton is dolgozik, aminek most új előzetese érkezett.

Hirdetés

A veterán PlayStation-játékosoknak biztosan nem kell bemutatni a Twisted Metal-szériát, de a sorozatnak hála biztos, hogy nagyon sok újonc is megismerkedik majd a franchise-zal, ami 1995-ben indult, legutolsó része pedig 2012-en jelent meg, még PlayStation 3-ra.

Igazából maga a sorozat különösebb háttérismeret nélkül is tökéletesen élevezhető lesz, az alapokat pedig maga Anthony Mackie meséli el a friss, vérgőzös előzetesben, amit nálunk természetesen magyar felirattal tudtok megnézni. 

A Twisted Metal egészen pontosan július 27-én érkezik meg a Peacock felületére. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)