Hirdetés

Videojáték készül a Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz alapján

|

Egy olyan vállalat felel érte, amely adott már ki Transformers, Halálos iramban, Így neveld a sárkányodat és Hotel Transylvania játékokat is.

Hirdetés

A Paramount mindenképpen filmes franchise-t szeretne faragni a Tini Nindzsa Teknőcök univerzumból, amelynek alapköve a nagy kritikai sikernek örvendő és a pénztáraknál sem rosszul szereplő Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz. A vállalat már zöld lámpát is adott egy második animációs filmnek, a két produkciót pedig két évadnyi Paramount+ szériával tervezi összefűzni.

Eközben pedig a videojátékok terén is erősít a franchise, készül ugyanis az AAA-kategóriás akciójátékként beharangozott, God of War-szerű TMNT: The Last Ronin, amelyért a Destroy All Humans! remake-eket szállító Black Forest Games felel. És nem ez az egyetlen ilyen projekt. 

Hirdetés

Az Outright Games bejelentette, hogy videojáték készül a Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz alapján, ami hónapokkal az animációs film eseményei után játszódik, és hasonló látványvilággal vértezik fel. A közlemény szerint a csapatjátékot és a humoros történetet ötvöző játékban a teknőcöket irányítva kell megmentenünk New York City-t egy új mutáns fenyegetéstől, és természetesen a koncepcióból nem hiányozhatnak a franchise emlékezetes karakterei sem. Egy látványtervet már tudunk is mutatni belőle: 

A végeredményt valamikor 2024-ben kaphatjuk majd meg PC-re és konzolokra. Az Outright Games olyan filmekből és sorozatokból faragott korábban videojátékot, mint a Hotel Transylvania (Hotel Transylvania 3: Monsters Overboard), a Jégkorszak (Ice Age: Scrat's Nutty Adventure), a Jumanji (Jumanji: The Video Game), a Transformers (Transformers: Battlegrounds), a Halálos iramban (Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R) és az Így neveld a sárkányodat (DreamWorks Dragons: Legends of the Nine Realms), szóval az elvárásaitok ne legyenek magasak. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)