Hirdetés

Videojáték készült Nicolas Cage vámpíros filmje, a Renfield alapján, és már játszható is

|

Korai hozzáféréssel rajtolt el a Renfield: Bring Your Own Blood a film premierjéhez időzítve.

Hirdetés

Mostanában főként két dologtól volt hangos a sajtó Nicolas Cage kapcsán: egyrészt amiatt, hogy milyen franchise-okhoz nem csatlakozott még és miért (a Marvel Filmes Univerzum és a Star Wars is szóba került), másrészt pedig új filmje, a Renfield apropójából, amelyben egy régi álma válik valóra, és végre eljátszhatja Drakula grófot. A kritikák alapján Cage egyenesen lubickolt a szerepben, a Puliwood kritikájából pedig azt is megtudhatjátok, hogy maga a film hogy sikerült. 

Chris McKay (LEGO Batman: A film, A holnap háborúja) vérbő akció-vígjátékánál számítottunk a legkevésbé arra, hogy készülni fog hozzá egy kísérőjáték, pedig pontosan ez történt. 

Hirdetés

A Mega Cat Studios fejlesztésében készült Renfield: Bring Your Own Blood a hivatalos leírás szerint egy egyjátékos roguelite akciójáték, a gyakorlatban viszont egy Vampire Survivors klón, szóval itt is annyi a feladatunk, hogy magunkat minél halálosabbá téve cikázzunk a hullámokban özönlő ellenfelek között. Többfajta ellenségtípus (beleértve a bossokat is), változatos fegyverek, képességek és pályák, valamint a film elemeire emlékeztető mellékküldetések vár minket, miközben Renfieldet irányítva kell minél több áldozatot szereznünk a gazdánknak, Drakulának. 

A Renfield: Bring Your Own Blood már elérhető a Steamen keresztül, de egyelőre még csak korai hozzáféréssel. A Mega Cat Studios ígérete szerint a következő hónapokban további tartalmakat fognak hozzáadni a játékhoz (új pályákat, bossokat, ellenfeleket, fegyvereket, képességeket, játszható karaktereket és funkciókat), de azt nem tudni, hogy mikor fog kilépni az Early Access-ből. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)