Hirdetés

Te hány játékot ismersz fel a metal feldolgozás alapján?

|

A klasszikus játékokhoz általában fantasztikus zene is társul, ami azonnal beleég a rajongók agyába. De vajon mennyit ismertek fel, ha csak néhány másodpercet játszanak belőlük?

Hirdetés

Ha valaki imádja a videojátékok zenét, az feltétlen nézzen el a november 26-án megrendezésre kerülő Video Games Live koncertre, ahol biztosan hallja majd kedvenceit, de nem kell több mint két hónapot várni, hogy felcsendüljön néhány ikonikus muzsika.

A FamilyJules7X nevű csatorna videósa arra vállalkozott, hogy két perc alatt 50 játék aláfestő zenéjét játsza fel, méghozzá metal feldolgozásban. Értelemszerűen így egy-egy játékra csak pár másodperc jutott, de néhány esetben így is nagyon egyértelmű, miről van szó. 

A kihívás adott: indítsátok el a videót, majd tegyétek le tálcára, figyeljétek a zenét, és próbáljátok meg megtippelni, melyik játékról van szó! Én magam jóval kevesebbet találtam el, mint amennyit őszintén be mernék vallani.

Nektek mennyit sikerült eltalálni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)