Hirdetés

Videón a két zsaru, akik azért nem mentek utána a rablásnak, mert épp pokémonokat kergettek

|

Mindenki megnyugodhat: ugyan nem kapták el a hőn áhított Snorlaxet, de egy Togeticet sikerült begyűjteniük.

Hirdetés

Még 2017-ben történt az incidens, amikor két Los Angeles-i rendőr nem válaszolt egy hívásra, mert épp a Pokémon GO-val voltak elfoglalva. Louis Lozano és Eric Mitchell nem csak a rablással kapcsolatos hívást ignorálták, de egy stop táblát, a sebességhatárt, és az egyirányú utcát is, amin minden gond nélkül az ellentétes irányban hajtottak végig. Mindez azért történt, mert megláttak egy Snorlaxet a térképen, és nem akarták hagyni, hogy lelépjen.

A legszomorúbb a sztoriban, hogy nem is friss kezdőkről volt szó: a rend éber őrei addigra együttesen vagy 28 évet töltöttek a kötelékben, de aztán úgy gondolták, hogy mindezt kockára teszik egy erősebb pokémonért.

Hirdetés

A két zsenit aztán persze azonnal kirúgták a rendőrségtől, és bár próbálták kérvényezni a visszavételüket (mondván, hogy "nem voltak mindig a kocsiban, nem hallották a hívást") a kamerával felvett bizonyítékok túl erősek voltak.

A sztori egyébként azért került elő, mert az autó dashcam felvétele az interneten végezte. A 404 Media össze is vágta a 3 órás nyersanyagból a legfontosabb pillanatokat. Ha hallani szeretnétek, ahogy Mitchell arról magyaráz, hogy hát a Master Ball kódja ott van a kliensben, csak még nem adták ki azt (ami egyébként igaznak bizonyult, csak 6 évet kellett várni rá), akkor itt nézelődjetek.

Ami egyébként a pokémonokat illeti, a Snorlax persze lelépett mire odaértek, de "szerencsére" azért találtak egy Togeticet. Ezzel vigasztalódhattak, ha már az állásuk úgy is ugrott.  

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)