Hirdetés

Videón Bella Ramsey edzése: így készül a The Last of Us 2. évadára

|

A színésznő felkészülésébe nyerhetünk bepillantást, aki láthatóan teljes erőbedobással gyúr a szerepre.

Hirdetés

Nemrégiben olyan hírek kaptak szárnyra, amik azt sugallták, hogy egy spin-off sorozat formájában tudhatunk meg többet a The Last of Us sorozat harmadik részében feltűnő Frank és Bill múltjáról. Ám míg ennek a lehetőségét emésztjük,  érdemes megnézni, hol is tart most a második évad. Elvégre nem titok, hogy a folytatás készül, és bár a forgatókönyvírók és színészek munkabeszüntetése ennek a produkciónak is keresztbe tett, így a korábban tervezett januári kezdés is csúszott, de februárban talán most már tényleg elkezdődhet a forgatás.

A kieső idő azonban kapóra jött a sorozatban Ellie-t alakító Bella Ramsey-nek, aki láthatóan teljes erőbedobással készül a második évadra. Szüksége is lesz az izomzatra, pláne akkor, ha lépést akar majd tartani Abby-vel, aki - legalábbis a Naughty Dog játékában - egy kétajtós szekrény méretével vetekszik. Ami az HBO adaptációját illet, nos még csak most próbáljuk feldolgozni a színészválasztást.

Hirdetés

A 45 másodperces videón egyébként jól látható, hogy Ramsey edzéstervében a súlyzós erősítésen felül a tornagyakorlatok és még a küzdősportok is helyet kaptak, amik minden bizonnyal a javára válnak majd a bosszúhadjárat során is.

Bár az idei Golden Globe díjátadóról üres kézzel távozott, az Emmyn nyolc díjat is bezsebelt a The Last of Us, de persze ez csak mind részletkérdés, elvégre a sorozat hatalmasat ment és rengetegen várják a folytatást, ami jelen állás szerint 2025-ben érkezhet majd meg.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)