Hirdetés

Villámcsapás érhetett egy streamert Rocket League közben

|

A profiként is tevékenykedő játékost a kontrolleren keresztül csapta meg az áram.

Hirdetés

Aki gyakran játszik online játékokkal, az valószínűleg jól tudja, hogy nem igazán érdemes fontosabb meccsekbe belekezdeni, ha odakinn vihar tombol, hiszen egy áramszünet miatt bármikor megszakadhat az internetkapcsolat. Viszont a jelek szerint az ítéletidőnek lehet egy ennél még sokkal durvább következménye is játék közben.

Hirdetés

Karma profi szinten űzi a Rocket League-et, és a versenyzés mellett gyakran streameli is játékát a Twitchen. Nemrég viszont egészen meglepő történt vele élő adás közben, ugyanis állítása szerint egy vihar során villám csapott a szomszédja házába, aminek valahogy őt is sikerült megráznia a játékhoz használt kontrolleren keresztül.

Időközben Karma a Twitteren számolt be arról, hogy megégtek a kezei, illetve még a kontroller is tönkrement, de a jelek szerint szerencsére nem esett komolyabb baja a streamernek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)