Wacraft film - így mentette meg az egyik szereplő életét a World of Warcraft

|

Robert Kazinsky első ránézésre egy kemény fickónak tűnik, de bizony akadt időszak, mikor nagyon maga alatt volt. Ekkor kezdett el játszani a World of Warcrafttal.

Rendeld elő a Total War: Warhammer II-t és játssz már most a ráadás DLC-vel! Hirdetés

Robert Kazinsky nemrég meglepő őszinteséggel mesélt életének egy sötétebb korszakáról Conan O'Brien műsorában. A színész Orgrimet alakítja majd a Warcraft moziban, de nem ez lesz az első találkozása ezzel az univerzummal.

Kazinsky az EastEnders című BBC sorozattal vált ismertté. Ebben a szériában egy marcona, határozott karaktert formált meg, egy igazi nehézfiút. Sajnos a tévénézők egy része nem éppen agysebészi kvalitásokkal bír, ezért a sorozatbeli karakterével azonosították a színészt. Kazinsky folyamatos inzultálásoknak volt kitéve, beszólogattak neki az utcán, az étteremben is megdobálták. Előfordult olyan eset, hogy egy mélységesen sötét alak azzal próbált imponálni a barátnőjének, hogy ő bármikor le tudja nyomni a sorozat vagány karakterét. Ezért odament a színészhez és szó nélkül behúzott neki. Teljesen érthető módon Kazinsky kiborult az ilyen esetek után, és elég visszahúzódóvá vált. Bekuckózott a szobájába és elkezdett játszani a World of Warcrafttal. A játékban új barátokra lelt, ismét mert kommunikálni az emberekkel, mivel azok nem ismerték fel és nem valamelyik korábbi szerepével azonosították. Most azt is elmondta Conan O'Briennek, hogy bár elég csúnyán meghízott az említett időszakban és szinte ki sem mozdult a lakásból, ekkor volt életében a legboldogabb. Nézzétek meg a műsorból rögzített felvételt, ahol minderről ő maga mesél.

Azt nem tudjuk, hogy még mindig űzi-e a játékot, de az biztos, hogy Kazinsky már egyáltalán nem túlsúlyos. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!