Hirdetés

Warcraft film - plakátokon Durotan és Anduin

|

A Warcraft film két főszereplője, az Anduin, az ember és Durotan, az ork saját posztert kapott a trailer holnapi megjelenése előtt.

Hirdetés

Biztosan mindenki tudja, hogy holnap GameNight, és reméljük azzal is tisztában vagytok, hogy holnap indul a BlizzCon, ahol bemutatják a Warcraft film előzetesét.

A Blizzard a héten már közzétett egy posztert, és most lényegében ugyanazt láthatjuk, csak kettébontva. Az egyik plakáton az Alliance-hoz tartozó Anduin (Travis Fimmel), a másikon a Horde-s Durotan (Toby Kebbell) néz félig-meddig barátságosan. Mindketten elmehetnének norvég metálénekesnek.  Kattintásra nőnek.

A Warcraft filmet várhatóan jövő év májusától vetítik a magyar mozik. Az előzetes, ha minden jól megy, a BlizzCon megnyitójával egyidőben, délután 6 óra körül fogják kitenni, figyeljétek a GSO-t, és nem maradtok le róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)