Hirdetés

Belül sírunk a Warcraft film őszinte trailerét nézve

|

Befutott a Warcraft film minden finomkodást nélkülöző előzetese is, ami ismét feltépte azok sebeit, akik reménykedtek abban, hogy Azeroth filmvászonra ültetése átütő sikert hozhat.

Hirdetés

Bár az igazán hardcore Warcraft-rajongók kétségkívül nagyon élvezték a tavasszal mozikba került filmet, a kasszáknál annyira nem teljesített jól Duncan Jones alkotása, így hasonló kaliberű folytatásra nem érdemes számítani. Az őszinte trailer elkészítése viszont nem függött a bevételektől, így ezt a rendezői változattal ellentétben megnézhetjük.

Az Honest Trailers szériát megálmodó Screen Junkies csapata pedig nem csak a film bukása mellett nem ment el szó nélkül, hanem alaposan ki is figurázta minden hibáját. Így a két órás hosszhoz képest túl sok sztoriszál, a helyenként elég semmilyen színészi játék és a Warcraft sztorijának néha könnyen elfelejthető nevei miatt is kijárt a szurkálódás. Akit nem érintett különösebben a film bukása, nézze meg a videót, mert szokás szerint nagyon vicces lett, aki viszont nem tudta feldolgozni az esetleges csalódást, az vigasztalódhat a kimaradt jelenetekkel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)