Hirdetés

Ilyen lenne a Warcraft film előzetese, ha a WoW-ban készült volna

|

Legyen akármennyire is fejlett a CGI-technológia, a Blizzard stílusában megalkotott eredeti, meseszerű látványvilág mégiscsak kedvesebb a rajongói szívnek.

Hirdetés

A Duncan Jones (Hold, Forráskód) rendezésében érkező Warcraft: A kezdetek lehet az első igazán minőségi játékadaptáció. Persze a félsz azért megvan bennünk, hogy valahogy félremegy a dolog. És nem csak mi tartunk ettől. 

Sok rajongó nehezményezte, hogy a trailerek alapján a film kevésbé hasonlít a játékra, mint ahogy azt várták, ezért például az év elején láthattuk, hogy milyen lenne a Warcraft film a Warcraft II hangjaival, most pedig a fenti, meglehetősen jó érzékkel összevágott videó képében arra derül fény, hogyan nézne ki az adaptáció a World of Warcraft stílusában. 

Két hét múlva, május 26-án kiderül, hogy mit tud a Warcraft: A kezdetek, addig is gyönyörködjünk a most bemutatott rajongói megoldásban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)