Hirdetés

Kiderült, mikor érkezik a legújabb Vaják kötet

|

Az új magyar kiadásban már most megkapjuk a teljesen különálló Vaják regényt.

Hirdetés

A GABO kiadó fogott bele nagyjából a netflixes Witcher sorozat premierjével egy időben Andrzej Sapkowski regényfolyamának, a Vaják köteteknek az újrakiadásába. Nemrég meg is gyűlt a bajuk egyébként A végzet kardja borítójával, amit az olvasói visszajelzések fényében végül megváltoztattak. Időközben már a harmadik könyv, vagyis a Tündevér is megjelent, nemrég pedig kiderült, hogy a következő felvonásra sem kell sokáig várnunk. 

Hirdetés

Ezúttal szakít a kiadó a korábbi megjelenési sorrenddel, ugyanis következőnek nem az negyedik számozott kötet, hanem a teljesen különálló Viharidő fog megjelenni április 22-én. A Viharidő sem az első két novellagyűjteménybe, sem az ezeket követő, öt regényt felvonultató Vaják-pentalógiába nem illeszkedik. Mégis inkább az előbbiekhez, egészen pontosan Az utolsó kívánság elbeszélésgyűjtemény történeteihez köthető talán, ugyanis az itt ismertetett eseményeket vezeti fel ez a regény.

A borítót mindenesetre már most megnézhetitek - ez a kép is Tikos Péter munkája.

Mit gondoltok, ezúttal elégedettek lesznek a rajongók, vagy újra módosítani kell majd a borítóképen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)