Hirdetés

World of Tanks - tankokkal a Super Bowl is jobb

|

Családi vitáktól a félresikerült kertig mindent megold az, ha begurul egy tank. Legalábbis a reklámok szerint.

Hirdetés

A Wargaming fennállása óta először a Super Bowl szüneteiben is reklámozta a World of Tankst. Kifejezetten ötletes megoldással álltak elő, bár a családi problémák megoldásában nem biztos, hogy rájuk hallgatnánk.

Természetesen a World of Tanks továbbra is ingyenesen letölthető és játszható, és a fejlesztők már egy csinos fogadóoldalt is összeraktak az új érdeklődők számára. Az alábbi reklámokkal igyekeztek meghozni a kedvet a játékhoz:

A Super Bowl mindenkiből kihozza az állatot. Ennél már csak az lett volna szebb, ha meccs közepén gurul be a pályára egy tank. Azon mondjuk nem biztos, hogy mindenki nevetett volna.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)