Hirdetés

World of Tanks - Brad Pitt tankját valaki?

|

Brad Pitt második világháborús filmje hamarosan a mozikba kerül, ennek örömére a World of Tanks új frissítésével megvásárolhatjuk a főszereplőt. Mármint egy M4 Sherman tankot.

Hirdetés

Október 23-án mutatkozik be David Ayer (Az utolsó műszak, Az utca királyai, Szabotázs) vadonatúj rendezése, a Brad Pitt főszereplésével készült Harag (Fury), amelyben egy csapat a végkimerültség határán álló katona 1945 áprilisában, pár héttel a második világháború befejezése előtt Sherman típusú, Harag névre keresztelt tankjukkal vonulnak a túlerőben lévő ellenséges csapatok ellen. 

Az ő kálváriájukról szól ez a történet és az életüket óvó M4 Sherman tankot már a World of Tanks játékosai is megszerezhetik, köszönhetően a Wargaming és a Sony Pictures együttműködésének. A Fury Bundle a Harag mellett hozzáad egy Pitt karakteréről modellezett csapattagot (Wardaddy) is az alapjátékhoz, továbbá helyet kaptak benne a filmhez kapcsolódó küldetések is, amikkel egyedi tárgyakat lehet szerezni. A promóció október 29-ig tart.

A Fury Bundle iOS-re 15 dollárba (~3600 forintba) kerül, míg az Xbox 360 és a PC esetében 30 dollárt (7200 forintot) kóstál. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)