Hirdetés

A World of Warcraft közössége és fejlesztői is kisegítettek egy moddert

|

Ha valaha is tagjai voltatok egy WoW raid csapatnak, akkor bizonyára tudjátok, hogy mi az a DBM. Az add-on fejlesztője nehézségekkel volt kénytelen szembenézni, de a Blizzard és a közösség színre lépett.

Hirdetés

A World of Warcraft raidjei sokszor összetett harcokból állnak (főleg magasabb nehézségi szinteken), melyekhez jól jön a segítség. A Deadly Boss Mod segít ebben, ami gyakorlatilag egy nagy játékbeli guide és jelző rendszer. Az add-ont szinte minden, az end game-et gyúró kalandozó használja.

Hirdetés

A cuccot már több mint 10 éve fejlesztgeti Adam, azaz MysticalOS. A meló nagyrészt köszönet nélküli volt, de az Elitist Jerks guilddel kötött partneri viszonyának hála el tudta tartani magát, és megözvegyült, hátrányos helyzetű édesanyját is a mod fejlesztésével. A megállapodásnak sajnos egy ideje vége lett, mivel a guild vezetője, Ion Hazzikostas a játék fejlesztőcsapatának fejévé vált.

Azóta Adam komoly pénzügyi nehézségekkel küszködött, és egy fórumposztban elmondta, hogy lejjebb kell tekernie a DBM-mel kapcsolatos melóját. Egyszerűen sok lett a stressz, és mindennek tetejében már a PC-je sem bírja annyira a WoW-ot, mint régen, ami rettenetesen megnehezíti a fejlesztést.

A WoW raiderei elolvasták a posztot, aztán minden különösebb felhívás nélkül elő is csapták a bankártyáikat: a DBM Patreon oldalán a támogatók száma hirtelen 3200-ra ugrott. A posztra ráadásul a Blizzard és az MSI is reagált, akik egy hatalmas csomagot küldtek neki.

Gamer PC, perifériák, WoW cuccok, és egy aláírt BfA gyűjtői várta a srácot.

Mind a fejlesztők, mind a játékosok iszonyatosan hálásak Adam munkájáért, és örömmel segítenek neki abban, hogy továbbra is főállásban menthesse meg a bőrüket a nehezebb raid harcok során.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)