Hirdetés

Napi büntetés: a streamer 14 év után kitakarította a szobáját, de a WoW Classic miatt megint úszik a koszban

|

A világ egyik legigénytelenebb emberét visszarántotta a játék az igénytelenségbe.

Hirdetés

Ha behunyja a szemét, valószínűleg mindenki maga elé tudja képzelni A KOCKÁT, körülötte pizzás dobozokkal, szétdobált flakonokkal, a világ minden mocskával, képernyőn keresztül érezhető izzadságszaggal és gyanús, folyós dolgokkal, amikből lassan új élet sarjad.

Hirdetés

Jaegerrmeister azzal tűnt ki streamertársai közül, hogy elképesztő mocsokban élte életét. Képes volt úgy lehúzni 14 évet, hogy maga mögé dobálta a szemetet, de a kupacban tányérokat is fel lehet fedezni. Miután többen is jelezték neki, hogy hányingerkeltő a környezete, kitakarított, és egy timelapse videót készített az egészről. Sajnos ez már nem elérhető, csak reakcióvideók és reakcióvideókra adott reakciók videói. Szeptember 12-én ismét streamelt, és kiderült, hogy visszaesett, amit ő részben a WoW Classicra fog, de elismeri azért, hogy igazából az életstílusán nem változtatott. Hozzátette, nem is akar, vagy legalábbis nem fogja streamben feltakarítani a redvát.

Remek párt alkotnának egyébként vele:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)