Hirdetés

Hogy kerülhet egy Xbox One 2 millió forintba?

|

Például kicsit emeli az árat, ha arannyal van borítva. A londoni Harrods karácsonyi konzolvásárt tart, csak ott éppen 24 karátos Xbox One várja a gazdagokat.

Hirdetés

Az Xbox One név itt tökéletesen megállja a helyét, valóban csak egy darab készült belőle a Harrods kínálatába. Ez ugyanis egy 24 karátos arany borítással ellátott darab, amelyet 6 ezer fontért, vagyis 2,1 millió forintért vihet haza egy olyan szerencsés milliomos, aki gazdag.

Sok mást nem lehet elmondani a luxus-konzolról, mivel egyébként pontosan ugyanazt tudja, mint a bolti változat. Kicsit talán súlyra nehezebb, de ezt is csak tippeljük, nekünk már a sima Xbox One is nehéz volt egyébként. Persze az is lehet, hogy lesz belőle egy 1,6 millió forintos változat is, amikor is vásárlás után küldenek majd az arany Xbox One-ról egy képet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)