Hirdetés

Xbox One - cross-gen játékok esetében más öcsik járnak

|

Marc Whitten szerint a cross-gen játékok Xbox 360-ra és Xbox One-ra is más achievementekkel érkeznek majd.

Hirdetés

Az Xbox One megjelenés közeledtével egyre több információ derül ki a Microsoft következő generációs konzoljáról, ma például az achievementekről kaptunk némi infót.

Az IGN "Aks Me Anything" (kérdezz bármit) kezdeményezésének keretein belül a Microsoft kötelékébe tartozó Marc Whitten elárulta, hogy a cross-gen címek Xbox 360-ra és Xbox One-ra is másféle achievementekkel jelennek meg, ami a gyakorlatban annyit jelent, hogy azok a játékosok, akik az adott játék mindkét változatát beszerzik, más kihívásokat érhetnek el és kétszer annyi pontot gyűjthetnek.

Whitten igyekezett kihangsúlyozni, hogy ez a lehetőség csak és kizárólag a cross-gen játékoknál működik majd, példának okáért a Call of Duty: Ghosts esetében számíthatunk erre. A kérdés már csak az, hogy aki szert tesz egy játék next-gen kiadására, az "mindössze" pár öcsi megszerzéséért megvásárolja majd a korábbi generációs változatot is? Ki tenne ilyet és miért?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)