Hirdetés

Yakuza 6 - nagy siker a játék művészeti kiállítása Kaliforniában

|

Múlt hétvégén nyitott a Yakuza 6 kiállítás az USA-ban, kaptunk is hozzá egy kedvcsinálót a SEGA jóvoltából.

Hirdetés

A Yakuza 6: The Song of Life-ra elég sokat kellett várni a nyugati piacon, de megérte türelmesnek lenni, hiszen a széria egyik legjobb része érkezik meg idén áprilisban. A sorozat legutóbbi darabja nagyon jól sikerült, és akkora sikert aratott, hogy egy művészeti kiállítást is rendeztek a játék által inspirált alkotások számára.

Hirdetés

Az Essence of Art című kiállítás az előző hétvégén nyitotta kapuit Kaliforniában, és nemcsak a Yakuza 6-ot ünnepelték, hanem azt is, hogy a Yakuza Kiwami 2  is érkezni fog a nyáron Európába és Amerikába. A SEGA America készített egy rövid összefoglalót az eseményről.

A Yakuza 6 április 17-től lesz elérhető PlayStaion 4-re. A játékból kaphattok egy kis ízelítőt, ha letöltitek a demót a PlayStation Store-ból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)