Hirdetés

A YouTube elnöke is elismerte, hogy a tavalyi Rewind elég kínos lett

|

Jövőre majd jobb lesz - ezt ígéri Susan Wojcicki.

Hirdetés

Maga a YouTube igazgatója, Susan Wojcicki mesélte, hogy gyerekei is cringey-nek titulálták a 2018-as Rewind videót. Ezek szerint a gyerkőcök is tagjai a videót dislike-oló tömegeknek, akik egy hét alatt a platform legutáltabb videójává tették a kisfilmet.

Hirdetés

A rajongók és a YouTube-os alkotók jelentős része már évek óta mondogatja, hogy a Rewind egyszerűen nem reprezentálja igazán a platformon jelenlévő kultúrát, és ez vélemény idén erősebb volt, mint valaha.

"Láttuk a kritikákat, melyek szerint a Rewind nem mutatta be igazán sem az év legfontosabb pillanatait, sem a YouTube-ot magát. A 2019-es videóban jobban csináljuk majd."

A 2018-as anyagban összegyűltek a platform legnépszerűbb (vagyis inkább leginkább prezentálható) alkotói, és nevetségesen kínos jeleneteket adtak elő. Ha a jövő évi anyagban nem lesz benne a Fortnite-ért kiáltó Will Smith, akkor már jobban fogunk járni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)