Hirdetés

Mostantól meg is büntethetnek, ha büdösen mész egy Yu-Gi-Oh! versenyre

|

Márpedig ha ezt szabályba kellett iktatni, akkor valószínűleg nagyon komoly problémát jelentett.

Hirdetés

Az emberek izzadnak, és ennek ritkán van parfüm illata. És ha rengeteg ilyen ember ül egész nap ugyanabban a teremben, akkor bizony villámgyorsan eldurvul a helyzet. Főleg akkor, ha nem mindenki közvetlenül a zuhany alól érkezik.

Hirdetés

A rosszul szellőző nagy rendezvényeken ez bizony komoly problémákat tud okozni. A jelek szerint a Yu-Gi-Oh! versenyeken akkorát, hogy a hivatalos versenyszabályzatba be is került, hogy aki büdös, azt ezért meg is büntethetik. A szervezők elvárják, hogy mindenki tisztán, tiszta ruhában érkezzen, és aki mocskos vagy büdös, az számolhat a következményekkel.

A büntetés mértékéről nincs pontos információ, de a jelek szerint a szervezők elvárhatják, hogy a versenyzők ott a helyszínen hozzák rendbe magukat. Egy kis dezodor valószínűleg nem lesz elég az üdvösséghez, úgyhogy az a legjobb, ha nem abban a pólóban indultok egy bajnokságon, amit a múlt heti Tankcsapda koncerten is viseltetek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)