Hirdetés

Ez a legigényesebb Zelda rajongói kisfilm, amit valaha láttunk

|

A filmkészítéshez is értő lelkes rajongók egy csapata eljátszott a gondolattal, hogy milyen formában teljesedhet be végül Link és Zelda hercegnő szerelme.

Hirdetés

A The Legend of Zelda széria 1986-os indulása óta megannyi stílust, történetet és fejtörőt nyújtott a játékosoknak, hogy azt szinte lehetetlen lenne listába szedni. Az egyes alkotások között rengeteg a különbség, egy azonban közös bennük: Zelda és Link szerelme beteljesületlen marad. Ez a rajongói kisfilm most megmutatja, hogy hogyan lehetne ízlésesen ábrázolni kettejük kapcsolatának ezen fontos momentumát. 

Hirdetés

A Zelda - The Blood Moont már első ránézésre is olyan emberek készítették, akik élnek-halnak Link kalandjaiért. Noha ezúttal nem sikerült olyan ismert színészeket behúzni a stábba, mint az Uncharted kisfilm esetében, de ez nem is akkora gond, hiszen a Zelda sorozat sohasem a dialógusaival hódított.

A kicsit több, mint negyedórás történet egy remek gondolat profi kibontása, sok kikacsintással a rajongók felé, és ha a színészi játék néha döcögős is, azért a remek koreográfiák és a stílusos animációk kárpótolhatnak ezért. Ha kedvelitek a The Legend of Zelda játékokat, akkor mindenképp érdemes megnézzétek, hogy mit hozott ki Zane O'Gwin és csapata a koncepcióból:

Ha kíváncsiak vagytok, hogy hogyan sikerült tető alá hozni egy ilyen nagyszabású rajongói projektet, akkor ide kattintva megnézhetitek a hozzá készített werkfilmet is, ahol az alkotók rengeteget mesélnek a forgatásról. 

Nektek hogy tetszett a Zelda - The Blood Moon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)