Ilyenek voltak a zombik az elmúlt 100 évben (videó)

|

A Dying Lightot fejlesztő Techland egy videóban, maszkmesterek segítségével mutatja be, hogyan változtak a zombik egy évszázad alatt.

Rendeld elő a Total War: Warhammer II-t és játssz már most a ráadás DLC-vel! Hirdetés

Amikor valaki az átlagosnál különbözőnek képzeli el a zombikat, és néhányan egyből nekiugranak. Többnyire lassú, hörgő, rothadó, csoszogó élőholtakként képzeljük el őket, pedig nem mindig rothadtak, és nem mindig ugyanúgy csoszogtak. 

1932-ben például egyáltalán nem változott el a külsejük, csak szabad akarat nélkül mászkáltak. 1968-ban újra életre kelt halottakként ábrázolták őket, akik erősek, de lassúak, és csak úgy iktathatók ki, ha levágják a fejüket. 1996-ban jelentek meg azok a zombik, akik a videojátékok világában a legnépszerűbbek: az emberevő, rothadó húsú, még mindig többnyire lassú, de veszélyes élőholtak. Ezeket és még pár más variációt (köztük szégyentelenül a Dying Light Volatile-ját is) láthatjuk a Techland által készített, vírusvideónak szánt, de közben igazából a Dying Light: The Followingot promózó videóban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!