Hirdetés

Zombis filmben látott színésznővel bővült a Fallout sorozat szereplőgárdája

|

Egy friss értesülés szerint egy, A holtak hadseregében feltűnt, és az Arcane sorozatot szinkronizáló színésznőnek is szerep jut az Amazon Fallout adaptációjában.

Hirdetés

Tekintve, hogy a The Elder Scrolls VI körül is rengeteg még a kérdőjel, igazából jobb, ha nem is töprengünk még azon, hogy vajon mikor érkezhet meg a szintén a Bethesda által gondozott Fallout széria következő felvonása.

Persze a posztapokaliptikus kalandok rajongói így is elüthetik az időt a Fallout 76-tal, és a tervek szerint még néznivalót is hoz nekik az Amazon valamikor a jövőben, aminek szép lassan kezd összeállni a stábja.

Hirdetés

A Variety arról számolt be, hogy egy angol színésznő, Ella Purnell is csatlakozott a Fallout sorozathoz. Még nem tudni, hogy kit fog alakítani, de források szerint a karaktere egy vidám, már-már hátborzongatóan közvetlen valaki lesz, igazi amerikai problémamegoldó képességekkel. Ismerősen csenghet egyébként a színésznő neve, hiszen ő kölcsönözte Jinx hangját a League of Legends világán alapuló, netflixes Arcane-ben. Emellett közreműködött még a Star Trek: Prodigy animációs sorozatban, illetve A halottak hadserege című filmben is.

Úgy tűnik tehát, hogy két színészt már mindenképpen fel tud mutatni az Amazon produkciója, ugyanis korábban kiderült, hogy Walton Goggins is főszerephez jut benne.

Szerintetek jó kezekben van az adaptáció az Amazonnál?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)