Hirdetés

Zseniális a ZombiU rajongói film

|

Rajongók összeolvasztották a valóságot és a ZombiU játékmenetét egy kisfilmben. Egy eredeti ötlet, zseniális kivitelezés és hihetetlen mennyiségű meló.

Hirdetés

Ez ma egy ilyen zombis nap. Vannak ilyenek. A State of Decay és a Dead Rising 3 után kicsit visszarepülünk a tavalyi év zombiapokalipszisébe is, ugyanis készült egy rajongói film a ZombiU-ból, amit mindenképpen látnotok kell.

A ZombiU ugyan nem aratott akkora sikert, mint amekkora számított a Nintendo és a Ubisoft, viszont egy innovatív és merész vállalás volt és voltak jó pillanatai. A jelek szerint meg is találta a rajongói bázisát, ugyanis pár skót srác összerakott egy kisfilmet, amiben összemossák a valóságos és a ZombiU jellemző játékmenetét. A Wii U kontrollere ugyan nem az első dolog lenne, amit kezembe vennék a zombik elleni harchoz, de a DeepFried35 csapata nagyon jó munkát végzett vele.

Az biztos, hogy elképesztő mennyiségű munkát raktak a projektbe, úgyhogy mindenképpen megérdemlik a vállveregetést. Nektek mi a véleményetek? Gondolkoztatok már benne, hogy valami hasonlót összeraktok a kedvenc játékotokból? Melyik lenne az?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)