Hirdetés

Kvíz: mennyit tudsz az Egy rém rendes családról?

|

Ma 33 éve, hogy bemutatták az Egy rém rendes család első részét, ennek apropóján összeállítottunk egy kvízt.

Hirdetés

1987-ben indult, 1997-ben egy hirtelen kaszálással, érdemi befejezés nélkül ért véget a Married... with Children, vagy ahogy itthon ismerhetjük, Egy rém rendes család. Igazából nem is kellett neki lezárás: eleve is erősen csapongó, hibákkal teli, néha szürreális volt, karakterfejlődést csak az évek során felnőtt Kelly és Bud esetében lehetett megfigyelni.

Hirdetés

Mindenesetre szerettük, ahogy az életből kiábrándult Al, a lusta és kényes Peggy, a nem kimondottan okos Kelly és a csajozni képtelen Bud szerencsétlenkedéseit figyelhettük. Ha ti is, mindenképp kattintgassátok végig kvízünket, amivel tesztelhetitek, mennyi maradt meg Bundyék kalandjaiból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)