Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered 2009 játékait?

|

Egy évtizede jelent meg a világ egyik legkreatívabb játéka, a Minecraft, de számos más játék miatt emlékezetes volt 2009.

Hirdetés

Az évek során valódi franchise lett a Minecraftból, ami a megjelenése idején még csak egy egyszerű, ugyanakkor roppant szórakoztató játék volt. Egyértelmű volt tehát, hogy sok más alkotás mellett ennek is helye van a vadonatúj tudástesztünkben.

Hirdetés

A Minecrafton kívül 2009-ben jelent meg még a Dragon Age: Origins, amellyel nagyon szép munkát végzett a BioWare. Tovább ugyanebben az évben debütált hivatalosan is a League of Legends, ami még mindig a legnépszerűbb MOBA-k egyikének számít, és a lista még hosszan folytatódik. Kiemeltünk tizet, mindhez egy-egy kérdést, tegyétek próbára tudásotokat!

Hány pontot tudtatok összegyűjteni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)