Hirdetés

Kvíz: mennyire emlékszel a Grand Theft Auto III-ból?

|

A múltheti San Andreas kvíz nagy sikerére tekintettel most visszaugrunk egy kicsit 2001-be, a Grand Theft Auto sorozat első 3D-s játékához.

Hirdetés

Ha szóba kerülnek a 2000-es évek első GTA-i, mindenki a Vice Cityt és a San Andreast emlegeti, szegény Grand Theft Auto III-ról kevés szó esik. Pedig egy remek, műfajteremtő játék volt, tele érdekes, újító ötletekkel, emlékezetes pillanatokkal... csak hát az is tény, hogy az utána következő két részben minden sokkal több és jobb volt, a szürke Liberty City pedig semmi a neonfényes Vice Cityhez vagy a változatos San Andreashoz képest.

Hirdetés

Mindenesetre a mi szívünknek ez az epizód is kedves, úgyhogy e heti videojátékos kvízünkben a sorozat 2001-ben megjelent részéé a főszerep, amit még DMA Design néven készített a Rockstar North. Teszteljétek tudásotokat az alábbi 15 kérdéssel, aztán írjátok meg kommentben, hogy teljesítettetek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)