Hirdetés

Kvíz: mennyire emlékszel a ma 30 éves Reszkessetek, betörők filmre?

|

Bizony már három évtized telt el azóta, hogy az Egyesült Államokban a mozik műsorára került az első Reszkessetek, betörők.

Hirdetés

1990. november 10-én mutatták be az Egyesült Államokban a karácsonyi tévéműsor kirobbanthatatlan szereplőjét, a legelső Reszkessetek, betörők filmet (a magyar mozinézőknek egyébként 1991. március 29-ig kellett várniuk a premierre). A matematika jelenlegi állása szerint pedig ez azt jelenti, hogy Kevin McCallister (Macaulay Culkin) első összecsapása Joe Pesci és Daniel Stern betörőivel immár 30 éves. 

A kerek évforduló alkalmából egy ünnepi kvízzel kedveskedünk nektek.

Hirdetés

A feladat a szokásos lesz: összesen tizenöt kérést kaptok, mindnél négy lehetséges válasszal, amelyek közül csak és kizárólag egyetlen egy a helyes. Ha végeztetek a kérdéssorral, akkor lent a kommentek között bátran büszkélkedjetek el az elért pontszámotokkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)