Hirdetés

Karácsonyi retró kvíz: mennyire ismered 1992 játékait?

|

Reméljük, hogy mindenkinek nyugalomban és békében telik a karácsony este, de azért egy kvíz vár még rátok, egy legendás év terméseiből válogattunk.

Hirdetés

A Mortal Kombat rajongói bizony még ma sincsenek elhanyagolva, pedig a sorozat legelső része jó sok évvel ezelőtt, 1992-ben debütált, de a játék egyik atyja, Ed Boon még ma is aktívan foglalkozik a brutális harcosokkal. Ugyanebben az évben pedig már az id Software is elég aktív volt, hiszen elhozták a játékosoknak a legendás Wolfenstein 3D-t.

Így tehát ismét itt a remek alkalom, hogy leteszteljétek, mire emlékeztek még az 1992-ben megjelent videojátékokra, és bizony ezúttal is négy válaszlehetőség közül válogatva kell megtalálnotok az egyetlen helyes megoldást.

Hirdetés

A kommentek között jöhetnek majd a pontszámok, és persze a karácsonyi hangulatban nosztalgiázni sem ciki, ha emlékeztek a legendákra, vagy van olyan játék, amelyre szerintetek 92-ből emlékezni érdemes, akkor osszátok meg velünk! De előbb teszteljük a tudást!

Hány pontot tudtatok összegyűjteni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)